1. Home
  2. Knowledge base
  3. E-mail
  4. Domeinnaam koppelen aan je mailbox
  5. Extra domeinnaam koppelen aan je Basic mailbox

Extra domeinnaam koppelen aan je Basic mailbox

Via het controlepaneel kan je meerdere domeinnamen koppelen aan je Basic mailbox. Op die manier heeft elk e-mailadres dat je hebt aangemaakt een equivalent met die nieuwe domeinnaam. Handig!

Volg deze stappen in het controlepaneel om een extra domeinnaam te koppelen aan jouw Basic mailbox:

1. Ga naar “Mijn producten” > “E-mail Hosting” > Klik op de knop “Beheer e-mail” rechts van jouw domeinnaam.
  2. Kies in het menu links voor “Instellingen”
  3. Scroll naar beneden en klik op “Toevoegen” bij Extra domeinnamen.
  4. Vul de domeinnaam in en klik op “Domeinnaam toevoegen”.
  5. Noteer het MX1 en MX2 record dat we voorstellen en stel ze in voor jouw domeinnaam.
    Lees: Hoe stel je MX-records in voor je domeinnaam?

Opgelet: Staat je domeinnaam bij een andere provider? Dan zal je eerst een TXT-record moeten toevoegen.
Alleen zo zijn wij zeker dat het domein ook echt van jou is.