Basic mailbox instellen op je toestellen

Configuratie-instellingen

De gegevens die je nodig hebt om je basic mailbox in te stellen vind je ook terug op je controlepaneel bij het beheer van je mailbox.

Waar vind je je configuratiegegevens terug?
Volg deze stappen in het controlepaneel

1. Ga naar “Mijn producten” > “E-mailhosting” > Klik op “Beheer e-mail” naast het domein waarvoor je een mailbox wilt instellen.

2. Selecteer “Mailboxen” in het menu aan de linkerkant.

3. Hier zie je een lijst van al je mailboxen. Zoek de mailbox die je wil instellen en klik op “Beheer”.

4. Bij “Connectiegegevens” vind je de nodige gegevens om je mailbox in te stellen.
Server inkomende e-mail:
imap.mailprotect.be (poort 993)

Server uitgaande e-mail:
smtp-auth.mailprotect.be (poort 465)

Voor de populairste mailprogramma’s hebben we stap voor stap uitgeschreven hoe je je mailbox daarin configureert, zie hieronder.

Of configureer Autodiscover om het instellen makkelijker te maken.

Handleidingen om je Basic mailbox te configureren op je toestellen

Kies het toestel en e-mailprogramma waarop je je Basic mailbox wil installeren en volg de stappen.

Smartphone en tablet

Laptop en desktop

Online e-mailprogramma’s

Geüpdatet op 20 december 2023