Importeer je oude e-mails in je nieuwe Basic mailbox

Via de webmail kan je de e-mails en mappen van je vorige mailbox importeren in je nieuwe Basic mailbox.

Volg deze stappen om de oude e-mails te importeren:

1. Log in op je webmail
  2. Klik rechtsboven op op “Instellingen”.
  3. Daarna klik je links op “E-mail importer”.
  4. Vul je gegevens in:

Bij “Type bron e-mailaccount” kan je kiezen tussen verschillende providers waarvan je kan importeren – Telenet, Proximus, Gmail… Als je provider er niet tussen staat, moet je de “Bron e-mailserver” zelf invullen.

Bij “Bron e-mailaccount” vul je het e-mailadres van je vorige mailbox in. Dit kan verschillend zijn aan je huidige e-mailadres.
  5. Klik daarna op “E-mail importeren”
  6. Wacht tot de import is afgelopen. Dit kan even duren.
Geüpdatet op 12 mei 2023