De Thuisboetiek

Sitebuilder klant aan het woord

De Thuisboetiek heeft dankzij Sitebuilder-webshop een online uithangbord

Jou helpen om het thuis lekker gezellig en comfortabel te maken. Dat is waar Joke en haar echtgenoot met hun eigen woonwinkel De Thuisboetiek voor zorgen. Op leuke homeparties stellen ze bij jou thuis onder andere hun collecties beddengoed, badlinnen en nachtkleding voor. "We brengen zelfs de zelfgemaakte keramiek van onze dochter mee", zegt Joke. De Thuisboetiek heeft dan ook een overzichtelijke website nodig. Die maakte de energieke onderneemster dankzij de Sitebuilder van Easyhost helemaal zelf.

Joke mag het dan wel druk hebben met het runnen van De Thuisboetiek, ze heeft haar Sitebuilder-webshop tot in de puntjes uitgewerkt. Het blijkt dan ook een belangrijk onderdeel van haar woonwinkel te zijn. Joke: "Onze webshop is ons uithangbord. Dus hij moet dezelfde gezellige en huiselijke sfeer uitstralen. Heel dat online plaatje moet kloppen. Wie naar een homeparty komt, kan op voorhand eens gaan kijken naar ons aanbod. Of buren die niet kunnen komen, geven via de webshop hun bestelling door aan de gastvrouw."

De Thuisboetiek heeft dankzij Sitebuilder-webshop een online uithangbord
"Niet duur"

"Niet duur"

Zelf je online reputatie in handen nemen, was een van de belangrijkste redenen voor Joke om voor de Sitebuilder van Easyhost te kiezen. "Ik heb ooit een WordPress webshop laten maken. En hoewel die webshop zeker zijn voordelen had, kon ik als eigenaar alleen maar kleine details aanpassen. Kun je geloven dat ik 75 euro moest betalen om een simpele foto te laten veranderen? 'Dat wil ik nooit meer', heb ik toen tegen mezelf gezegd. Ik wil alles zelf kunnen doen."

"Vroeger moest ik 75 euro betalen om een foto te veranderen. Dankzij Sitebuilder kan ik wél alles zelf aanpassen"

Uiteindelijk nam Joke het online luik van De Thuisboetiek in eigen handen. "Ik heb verschillende websitebouwers met elkaar vergeleken. Shopify bijvoorbeeld. Maar dat platform is veel duurder. Terwijl ik bij Easyhost op jaarbasis veel minder betaal. Ik vind het helemaal niet duur! Mijn keuze was dus snel gemaakt. Want ik beheer mijn domeinnamen en daaraan gekoppelde mailboxen ook al bij Easyhost. Dus het vertrouwen langs mijn kant was er al."

"Dankzij Sitebuilder kan ik alles zelf doen"

Nadien was het tijd voor actie en begon Joke haar eigen website te maken. Dat bleek heel gemakkelijk te verlopen: "Eigenlijk wijst Sitebuilder zichzelf uit. Je kiest een template en je bent vertrokken. Het is écht haalbaar om als leek een website te maken. Je hoeft geen IT’er te zijn. Ik heb dus niemand meer nodig, ik pas alles zelf aan. Als ik toch aan iets twijfel, gebruik ik de informatie op de helppagina’s van Easyhost."

Ook al is de webshop een succes en krijgt Joke positieve reacties, ze denkt toch al aan de toekomst. "Nu al mijn pagina's uitgewerkt zijn zoals ik het wil, ben ik van plan om alles te optimaliseren. Want ik wil de vindbaarheid van mijn pagina's op Google verbeteren. Ook daar kan je dankzij Sitebuilder werk van maken."

"Dankzij Sitebuilder kan ik alles zelf doen"
De hulp van Easyhost

De hulp van Easyhost

De webshop van De Thuisboetiek zien opduiken bij de eerste zoekresultaten van Google en online scoren met haar producten, is uiteraard zeer belangrijk voor een startende onderneemster als Joke. "Daarover heb ik me zorgen om niets gemaakt. Ik kreeg mijn site maar niet vindbaar op Google. Na heel wat zwoegen heb ik naar de helpdesk van Easyhost gebeld. Een van jullie medewerkers heeft me de juiste weg gewezen en nu staan al de instellingen van mijn webshop juist."

Zo te horen heeft Joke alles behalve spijt van haar keuze om voor Sitebuilder te kiezen. "Ik ben nogal een veeleisend iemand, vooral voor mezelf dan, dus ik ben fanatiek met onze webshop bezig geweest. (lacht) Maar het resultaat mag er zijn, ik ben zeer tevreden!"

Doen: bouw jouw eigen webshop!
Top