1. Home
  2. Knowledge base
  3. VPS
  4. Plesk controlepaneel: algemeen
  5. Hoe kan ik mijn standaard pagina wijzigen in Plesk?

Hoe kan ik mijn standaard pagina wijzigen in Plesk?

Volg deze instructies om een standaard Under Construction pagina te uploaden terwijl je werkt aan je website.

1. Om in te loggen op je hosting controlepaneel ga je naar Mijn Producten >> Webhosting >> Hosting beheer.
  2. Vul je hosting gebruikersnaam en wachtwoord in.
  3. Ga naar het tabblad Files / Bestanden bovenaan.
  4. Daar vind je een bestand met de naam index.html. Selecteer het door op het vakje voor het bestand te klikken, en vervolgens op Delete file / Bestand wissen bovenaan.
  5. Hernoem jouw Under Construction pagina naar index.html en upload die via FTP of via de Upload Files button bovenaan.