1. Home
  2. Knowledge base
  3. VPS
  4. Plesk controlepaneel: algemeen
  5. Hoe kan ik mijn site uploaden? (een gezipt bestand in File Manager uploaden en uitpakken – Plesk)

Hoe kan ik mijn site uploaden? (een gezipt bestand in File Manager uploaden en uitpakken – Plesk)

1. Om in te loggen op je hosting controlepaneel ga je naar “Mijn Producten” > “Webhosting” > “Hosting beheer”.
  2. Vul je hosting gebruikersnaam en wachtwoord in.
  3. Ga naar het tabblad “Files / Bestanden” bovenaan.
  4. Ga naar de httpdocs map.
  5. Klik op “Upload files / Upload bestanden” in het paneel boven.
  6. Een Bladeren dialoogvenster verschijnt. Zoek en selecteer het gezipte bestand.
  7. Wanneer de upload klaar is, dan zie je het gezipte bestand in de bestandslijst. Vink het vakje aan naast de bestandsnaam om het te selecteren.
  8. Ga naar het paneel boven en klik op “More” > “Extract Files” (“Meer” > “Bestanden uitpakken”).
Geüpdatet op 8 september 2020