1. Home
  2. Knowledge base
  3. VPS
  4. Plesk controlepaneel: gebruikers
  5. Hoe kan ik de toegang voor een bepaalde FTP-gebruiker beperken? (home directory – Plesk)

Hoe kan ik de toegang voor een bepaalde FTP-gebruiker beperken? (home directory – Plesk)

1. Om in te loggen op je hosting controlepaneel ga je naar “Mijn Producten” > “Webhosting” > “Hosting beheer”.Mijn productenWebhosting
  2. Vul je hosting gebruikersnaam en wachtwoord in.Easyhost log in
  3. Heb je niet het uitgebreide menu, dan kan je dit openen via “Show More” / “Meer tonen”.Show more
  4. Ga naar FTP Access. Hier kan je je FTP accounts zien.FTP AccessFTP Accounts
  5. Klik op een gebruikersnaam om die te bewerken – de link in de “Name” / “Naam kolom”.Gebruikersnaam bewerken
  6. Pas het veld “Home Directory” aan – vul het pad in van de map. Voortaan zal de gebruiker enkel toegang hebben tot deze map en de submappen.
  7. Klik op “OK” om de wijzigingen op te slaan.

Geüpdatet op 8 september 2020