1. Home
  2. Knowledge base
  3. VPS
  4. Plesk controlepaneel: gebruikers
  5. Hoe kan ik de toegang voor een bepaalde FTP-gebruiker beperken? (home directory – Plesk)

Hoe kan ik de toegang voor een bepaalde FTP-gebruiker beperken? (home directory – Plesk)

1. Om in te loggen op je hosting controlepaneel ga je naar Mijn Producten >> Webhosting >> Hosting beheer.
  2. Vul je hosting gebruikersnaam en wachtwoord in.
  3. Heb je niet het uitgebreide menu, dan kan je dit openen via Show More / Meer tonen.
  4. Ga naar FTP Access. Hier kan je je FTP accounts zien.
  5. Klik op een gebruikersnaam om die te bewerken – de link in de Name / Naam kolom.
  6. Pas het veld Home Directory aan – vul het pad in van de map. Voortaan zal de gebruiker enkel toegang hebben tot deze map en de submappen.
  7. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.