Hoe kan ik mijn Basic mail configureren in Outlook voor Android?

1. Open de Outlook app en tik op ‘Starten’
    2. Vul uw Basic mailadres in en tik op ‘ACCOUNT MANUEEL INSTELLEN’
    3. Kies ‘IMAP’.
    4. In het volgende scherm vult u uw wachtwoord in en vervolgens tikt u op de knop ‘Geavanceerde instellingen’geavanceerde instellingen
    5. Vul nu de volgende instellingen in:
      1. Bij ‘IMAP Host Naam’:
            imap.mailprotect.be

1. Bij ‘IMAP Gebruikersnaam’ vult u uw volledig e-mailadres in
        2. Bij ‘IMAP Wachtwoord’ vult u uw primaire wachtwoord in
        3. Bij ‘SMTP Host Naam’:
          smtp-auth.mailprotect.be

4. Bij ‘SMTP Gebruikersnaam’ vult u uw volledige e-mailadres in
        5. Bij ‘SMTP Wachtwoord’ vult u uw primaire wachtwoord in

Tik op het vinkje in de hoek rechtsboven van het scherm

Verbinding maken

6. U krijgt nu de optie om nog een e-mail account toe te voegen. Klik op ‘OVERSLAAN’ om de setup af te ronden.
    7. Uw Basic mail is klaar.

Indien u een Hosted Exchange mailbox gebruikt, klik dan Exchange mail configureren in Outlook voor Android voor instructies.

Geüpdatet op 20 mei 2020