1. Home
  2. Knowledge base
  3. Webhosting
  4. Hoe kan ik mijn CMS terug installeren / resetten?

Hoe kan ik mijn CMS terug installeren / resetten?

Jouw CMS hosting bevat een vooraf geïnstalleerd Content Management Systeem (CMS) zoals WordPress, Magento, Joomla of Drupal. Indien u uw CMS opnieuw wil installeren, volg je deze stappen:

Opgelet! Indien je jouw CMS opnieuw installeert zal jouw hosting pakket volledig reset worden. Al jouw gehoste data – uw CMS, thema’s, apps, accounts, enz. – zullen gewist worden.

1. Log in op het controlepaneel.
  2. Bovenaan volg je ‘Mijn Producten’ > ‘Web hosting’.
  3. In de tabel zal je jouw hosting pakketten zien. Klik op ‘Hosting Details’ bij de host waarvoor jouw CMS geïnstalleerd is.
  4. Ga naar het verticaal menu links. Je bent nu in het Overzicht. De tweede optie zal de naam van jouw CMS bevatten – dat zal WordPress, Magento, Joomla of Drupal zijn. Klik daarop om naar jouw CMS overzicht te gaan.
  5. Wissel naar het Herinstalleren tabblad.Tabblad 'Opnieuw installeren'
  6. Na de herinstallatie van jouw CMS moet je een nieuw wachtwoord aanmaken. Klik op de link indien je daarbij hulp nodig hebt een nieuw CMS admin wachtwoord instellenEen nieuw CMS wachtwoord instellen