1. Home
  2. Knowledge base
  3. Webhosting
  4. Hoe kan ik het wachtwoord van mijn website wijzigen?

Hoe kan ik het wachtwoord van mijn website wijzigen?

Jouw CMS hosting bevat een vooraf geïnstalleerd Content Management Systeem (CMS) zoals WordPress, Magento, Joomla of Drupal. Deze installatie heeft een standard admin of beheerder – een standaard gebruiker.

Om het wachtwoord voor die gebruiker te wijzigen, volg je deze stappen:

1. Log in op het controlepaneel.
  2. Bovenaan volg je ‘Mijn Producten’ > ‘Web hosting’.
  3. In de tabel zal je jouw hosting pakketten zien. Klik op ‘Hosting Details’ bij de host waarvoor jouw CMS geïnstalleerd is.
  4. Ga naar het verticaal menu links. Je bent nu in het Overzicht. De tweede optie bevat de naam van jouw CMS – dat zal WordPress, Magento, Joomla of Drupal zijn. Klik erop om naar jouw CMS overzicht te gaan.Wissel naar het tabblad Admin Wachtwoord InstellenAdmin wachtwoord instellen
  5. Kies een sterk wachtwoord, vul het opnieuw in en klik op Wachtwoord Instellen.Wachtwoord kiezen

Je bent klaar.