Maak een catch-all mailbox aan voor je Basic mailbox

Een catch-all mailbox zal alle e-mails opvangen die naar mailadressen op jouw domeinnaam gestuurd worden, ook wanneer die niet aangemaakt zijn. Heb je bijvoorbeeld slechts één mailadres aangemaakt op jouw domeinnaam, namelijk mail@mijndomein.com, en is het ingesteld als catch-all, dan zullen ook e-mails die naar mailk@mijndomein.com opgevangen worden.
Voordeel is dat je geen e-mails verliest. Nadeel is dat je mogelijks veel meer spam zal ontvangen.

Volg deze stappen in het controlepaneel om een catch-all aan te maken:

1. Ga naar “Mijn producten” > “E-mail Hosting” > Klik op de knop “Beheer e-mail” rechts van jouw domeinnaam.
  2. Kies in het menu links voor “Instellingen”
  3. Klik nu op “Wijzig catch-all adres”
  4. Vul het e-mailadres in en klik op “Wijzig catch-all adres”
Geüpdatet op 10 maart 2022