Gratis extra's bij een domeinnaam registratie

E-mailadressen inbegrepen

Maak zoveel e-mailadressen als je wil met je domeinnaam. Registreer bv. bakkerbarry.be en mail voortaan via info@bakkerbarry.be (excl. mailbox).

Eenvoudig DNS beheer

Pas eenvoudig je DNS-instellingen aan, verander je MX- en A-records én beheer je WHOIS-gegevens via ons handig controlepaneel.

Onbeperkt subdomeinen

Maak zoveel subdomeinen aan als je wil. Een subdomein is bv. info.bakkerbarry.be of sales.bakkerbarry.be.

Onmiddellijk geactiveerd

Na het afronden van je bestelling registreren we onmiddellijk je domeinnaam. Zo gaat niemand anders ermee aan de haal.

Doorsturen naar een andere url

Zorg dat mensen die je domeinnaam invoeren terechtkomen op een ander adres zoals je facebookpagina of een andere bestaande website.

.DATE domeinnaam registreren

De .date extensie is één van de nieuwe extensies die nu vrij te registreren is.Het is trouwens super makkelijk om een .date domeinnaam te registreren. Zoek je domeinnaam op via deze pagina en bestel in twee minuten. Omdat dit een nieuwe domeinextensie is, zijn er nog veel domeinnamen beschikbaar. Grijp dus nu je kans.

Voor de registratie van een .date domeinnaam wordt een ‘first come, first served’ principe gebruikt. Wil je een .date domeinnaam registreren en hij is vrij? Dan registreer je hem best meteen zodat niemand anders ermee aan de haal kan gaan.

Heb je al een .date domeinnaam en wil je die verhuizen naar Easyhost? Je bent meer dan welkom! Zoek je domeinnaam op en kies voor "Verhuizen". Bij Easyhost zit je altijd goed met je domeinnamen. Ze blijven altijd online dankzij onze expertise. Het verhuizen van je domeinextensie is volledig inbegrepen in de jaarlijkse prijs en dus gratis.

Waar wacht je nog op? Zoek je .date domeinnaam op via deze pagina.

Top