Controleer jouw versie van Outlook

Twijfel over jouw versie van Outook? Volg deze stappen om te controleren welke versie je gebruikt.

Volg deze stappen om te controleren of je Outlook 2013 gebruikt:

1. Via de navigatiebalk bovenaan links ga je naar “Bestand”.
  2. Kies in het menu links voor “Office Account”
  3. Klik onderaan rechts op “Info over Outlook” om de versie van Outlook te controleren.
  4. Als je Outlook 2013 gebruikt zal je dit zien in dit scherm.
    Niet gelukt? Probeer een andere versie.
Volg deze stappen om te controleren of je Outlook 2010 gebruikt:
  1. Via de navigatiebalk bovenaan links ga je naar “Bestand”.
  2. Kies in het menu links voor “Help”
  3. Als je Outlook 2010 gebruikt zal je dit zien in dit scherm.
    Niet gelukt? Probeer een andere versie.

Volg deze stappen om te controleren of je Outlook 2007 gebruikt:

1. Ga naar het menu “Help” en kies voor “Over Microsoft Office Outlook”
  2. Als je Outlook 2007 gebruikt zal je dit zien in dit scherm.
    Niet gelukt? Probeer een andere versie.
Geüpdatet op 23 maart 2020