1. Home
  2. Knowledge base
  3. Webhosting
  4. Back-ups & Beveiliging
  5. Bescherm je website met webfilters tegen SQL-injection en brute force aanvallen

Bescherm je website met webfilters tegen SQL-injection en brute force aanvallen

Webfilters zorgen dat de server uitkijkt naar verdacht verkeer naar de website / database en de bron ervan minstens tijdelijk blokkeert.
Ze beschermen je hosting tegen SQL-injection en brute force aanvallen. Wij raden dan ook aan om de webfilters standaard aan te laten staan.

Volg deze stappen in het controlepaneel om toegang te krijgen tot webfilters:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Klik op “Beheer hosting” naast de domeinnaam waarvoor je de hosting wil raadplegen.
  2. In het verticaal menu links selecteer je “Beveiliging”

Geüpdatet op 16 september 2022