Hoe verwijder ik websites en extra domeinnamen?

Hoe verwijder ik een website (subsite)

Opgelet!
Hou er aub rekening mee, wanneer je een website (subsite) of een domeinnaam (alias domeinnaam) van het controlepaneel verwijdert, dat wat je werkelijk doet is de verbinding wissen tussen het controlepaneel en de website. Alle bestanden en foto’s moeten apart verwijderd worden als je ze niet meer nodig hebt – d.w.z. wanneer ze niet toegankelijk zijn via een ander(e) host/domeinnaam/sub-domein.

Volg deze stappen in het controlepaneel

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > “Hosting beheren”.
  2. In het menu aan de linkerkant kies je “Domeinnamen & SSL”.
  3. Hier zoek je de website (subsite) die je wilt verwijderen, klik je op “Website beheren” om het contextmenu te openen en klik je op “Website verwijderen”.

Hoe deactiveer ik een website (subsite)

Een website deactiveren maakt hem tijdelijk ontoegankelijk. Daarna kan je hem altijd weer opnieuw activeren.

Volg deze stappen in het controlepaneel

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > “Hosting beheren”.
  2. In het menu aan de linkerkant kies je “Domeinnamen & SSL”.
  3. Hier vind je de website (subsite) die je wilt verwijderen, klik je op “Website beheren” om het contextmenu te openen en klik op “Website deactiveren”.

Een (alias) domeinnaam verwijderen

Volg deze stappen in het controlepaneel

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > “Hosting beheren”.
  2. In het menu aan de linkerkant kies je “Domeinnamen & SSL”.
  3. Hier zoek je de (alias) domeinnaam die je wilt verwijderen, klik je op de drie bolletjes-knop om het contextmenu te openen en klik je op “Domeinnaam verwijderen”.
Geüpdatet op 21 september 2021