Hoe open ik phpMyAdmin?

PhpMyAdmin is een tool waarmee je jouw MySQL database vanuit de browser beheert.

• Webhosting
  • Managed WordPress

Volg deze stappen in het controlepaneel

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Klik op “Beheer hosting” naast jouw domeinnaam.

2. In het menu links kies je voor “Databases”.

3. Hier zie je een lijst met databases. Klik op het gebruikers-icoon bij de database waarbij je een wachtwoord wil wijzigen (zie afbeelding). Klik op “phpMyAdmin” om de database te beheren in phpMyAdmin.

Volg deze stappen in het controlepaneel:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Klik op “Beheer hosting” naast jouw domeinnaam.

2. Ga links naar het menu “WordPress”, het overzicht van je pakket.

3. Onderaan vind je “Database”. Klik op de knop “phpMyAdmin”.

4. Je bent binnen. Om in de tabellen te werken, klik op je database gebruikersnaam, links op het scherm.

Geüpdatet op 8 november 2022