1. Home
  2. Knowledge base
  3. Administratie & Gebruikers
  4. Beheerders & Gebruikers
  5. Hoe kan ik mijn Easyhost wachtwoord wijzigen of resetten?

Hoe kan ik mijn Easyhost wachtwoord wijzigen of resetten?

Dit artikel toont je waar je jouw wachtwoord kan wijzigen, en ook hoe je het opnieuw kan instellen wanneer je het wachtwoord vergeten bent.

IN DIT ARTIKEL

Wachtwoord vergeten? Stel opnieuw in

Volg deze stappen om je wachtwoord opnieuw in te stellen

1. Ga naar de loginpagina (Zorg dat je uitgelogd bent).
  2. Klik op “Wachtwoord vergeten”.
  3. Vul het e-mailadres in waarmee je inlogt bij Easyhost.
  4. Je krijgt een e-mail via je e-mailadres. Klik op de knop in die e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.
  5. Vul 2x je nieuwe wachtwoord in en bevestig. Vanaf nu log je in met het nieuwe wachtwoord.

Wachtwoord wijzigen via het controlepaneel

Volg deze stappen in het controlepaneel om je wachtwoord te wijzigen

1. Login op je Easyhost account
  2. Via het menu onder je naam (bovenaan rechts) ga je naar “Persoonlijke gegevens”
  3. Klik op “Wachtwoord” in het menu links.
  4. Vul je huidige wachtwoord in, gevolgd door 2x het gewenste wachtwoord en bevestig.
    Je nieuwe wachtwoord is nu actief.