1. Home
  2. Knowledge base
  3. Tips
  4. Hoe kan ik een schermafdruk maken, opslaan en verzenden via e-mail? (Android)

Hoe kan ik een schermafdruk maken, opslaan en verzenden via e-mail? (Android)

Om een schermafdruk van uw Android toestel te maken en die via e-mail te verzenden, volgt u deze stappen:

1. Houd de aan/uit knop en de volume-naar-beneden knop tegelijkertijd enkele seconden ingedrukt.
  2. Om het bestand te verzenden meteen nadat u de schermafdruk gemaakt hebt, trekt u het notificatiepaneel naar beneden. Tik op ‘Delen’ om het via e-mail te verzenden.
  3. U krijgt eerst verschillende opties te zien om het bestand te delen. Kies hieruit uw mail client.
  4. Uw schermafdruk is nu gekoppeld aan uw mail. U kunt de geadresseerde toevoegen en de onderwerplijn, en de mail verzenden. Tip: Indien u de mail naar onze Helpdesk verstuurt, gebruik dan als geadresseerde: support@easyhost.be
  5. Bent u vergeten het bestand meteen te verzenden, dan kunt u het later nog terugvinden in uw ‘Galerij’, waar het bestand opgeslagen werd, in een aparte map met de naam ‘Screenshot’.

Hebt u nog geen mailprogramma geconfigureerd en kunt u op deze wijze nog geen mails verzenden, log dan in op Webmail en verzend het bestand van daaruit.

Geüpdatet op 7 april 2020