1. Home
  2. Knowledge base
  3. Tips
  4. Hoe kan ik een schermafdruk maken, opslaan en verzenden per mail? (iPhone)

Hoe kan ik een schermafdruk maken, opslaan en verzenden per mail? (iPhone)

Om een schermafdruk te maken op uw iPhone en die per mail te verzenden, volg je deze stappen:

1. Om een schermafdruk te nemen, houd je de ‘Home’ button ingedrukt en druk je op de ‘Sleep’ knop op de zijkant. Jouw scherm zal flitsen, en er wordt een afbeelding gemaakt die u in jouw Foto’s app vinden kunt.
  2. Open de Photos app en zoek jouw schermafdruk.
  3. Tik op de schermafdruk om hem te vergroten. Tik vervolgens op het Delen icoontje om de verschillende deel-opties te bekijken.
  4. Bovenaan jouw scherm kan je horizontaal doorheen jouw afbeeldingen bladeren en verschillende afbeeldingen aantikken om die aan jouw mail toe te voegen. Nadat je de gewenste schermafbeeldingen geselecteerd heeft, tik je op het Mail icoontje om verder te gaan.
  5. Een nieuwe mailboodschap zal geopend worden, met de geselecteerde afbeeldingen reeds bijgevoegd. Voeg nu de geadresseerde toe, de gewenste tekst en een onderwerplijn, en klik op ‘Stuur’ om de boodschap te mailen.
Geüpdatet op 27 april 2021