1. Home
  2. Knowledge base
  3. Tips
  4. Hoe kan ik een schermafdruk maken, opslaan en verzenden per mail? (iPhone)

Hoe kan ik een schermafdruk maken, opslaan en verzenden per mail? (iPhone)

Om een schermafdruk te maken op uw iPhone en die per mail te verzenden, volgt u deze stappen:

1. Om een schermafdruk te nemen, houdt u de ‘Home’ button ingedrukt en drukt u op de ‘Sleep’ knop op de zijkant. Uw scherm zal flitsen, en er wordt een afbeelding gemaakt die u in uw Foto’s app vinden kunt.
  2. Open de Photos app en zoek uw schermafdruk.
  3. Tik op de schermafdruk om hem te vergroten. Tik vervolgens op het Delen icoontje om de verschillende deel-opties te bekijken.
  4. Bovenaan uw scherm kunt u horizontaal doorheen uw afbeeldingen bladeren en verschillende afbeeldingen aantikken om die aan uw mail toe te voegen. Nadat u de gewenste schermafbeeldingen geselecteerd heeft, tikt u op het Mail icoontje om verder te gaan.
  5. Een nieuwe mailboodschap zal geopend worden, met de geselecteerde afbeeldingen reeds bijgevoegd. Voeg nu de geadresseerde toe, de gewenste tekst en een onderwerplijn, en klik op ‘Stuur’ om de boodschap te mailen.