Gratis extra's bij een domeinnaam registratie

E-mailadressen inbegrepen

Maak zoveel e-mailadressen als je wil met je domeinnaam. Registreer bv. bakkerbarry.be en mail voortaan via info@bakkerbarry.be (excl. mailbox).

Eenvoudig beheer

Pas eenvoudig je DNS-instellingen aan, verander je MX- en A-records én beheer je WHOIS-gegeevens via ons handig controlepaneel.

Onbeperkt subdomeinen

Maak zoveel subdomeinen aan als je wil. Een subdomein is bv. test.easyhost.be of store.easyhost.be.


Gratis AdWords voucher

Met €75 advertentiebudget in Google AdWords trekt je meteen bezoekers naar je website.

Onmiddellijk geactiveerd

Na het afronden van je bestelling registreren we onmiddellijk je domeinnaam. Zo gaat niemand anders ermee aan de haal.

Doorsturen naar een andere url

Zorg dat mensen die je domeinnaam invoeren terecht komen op een ander adres zoals je facebookpagina of een andere bestaande website.

.CRUISES domeinnaam registreren

De .cruises extensie is één van de domeinnamen die nu vrij te registreren is. Een .cruises domeinnaam registreren is trouwens super makkelijk. Hierboven vraagt u de registratie in slechts 2 minuten aan en kan u aan de slag.

Voor de registratie van een .cruises domeinnaam geldt het ‘first-come, first served’ principe. Heeft u interesse om een .cruises domeinnaam te registreren en hij is vrij, dan wacht u beter niet te lang om deze te vast te leggen. Er is namelijk altijd de kans dat iemand anders exact dezelfde naam op dit moment wil registreren. Registreer daarom vandaag nog uw .cruises domeinnamen.

Bent u reeds eigenaar van een .cruises domeinnaam en wenst deze te verhuizen naar Easyhost? Ook dit is mogelijk, in slechts enkele minuten vraagt u de verhuis van uw .cruises domeinextensie aan naar Easyhost. Als specialist in domeinnamen hebben we reeds jarenlang ervaring in het verhuizen van domeinnamen. Uw domeinnaam blijft altijd online dankzij onze expertise. Het verhuizen van uw domeinextensie is volledig inbegrepen in de jaarlijkse prijs en dus gratis.

Waar wacht u nog op? Vraag bovenaan uw .cruises domeinnaam registratie aan.

Top