Gratis extra's bij een domeinnaam registratie

E-mailadressen inbegrepen

Maak zoveel e-mailadressen als je wil met je domeinnaam. Registreer bv. bakkerbarry.be en mail voortaan via info@bakkerbarry.be (excl. mailbox).

Eenvoudig beheer

Pas eenvoudig je DNS-instellingen aan, verander je MX- en A-records én beheer je WHOIS-gegevens via ons handig controlepaneel.

Onbeperkt subdomeinen

Maak zoveel subdomeinen aan als je wil. Een subdomein is bv. info.bakkerbarry.be of sales.bakkerbarry.be.


Gratis AdWords voucher

Met €75 advertentiebudget in Google AdWords trek je meteen bezoekers naar je website.

Onmiddellijk geactiveerd

Na het afronden van je bestelling registreren we onmiddellijk je domeinnaam. Zo gaat niemand anders ermee aan de haal.

Doorsturen naar een andere url

Zorg dat mensen die je domeinnaam invoeren terechtkomen op een ander adres zoals je facebookpagina of een andere bestaande website.

.CREDITCARD domeinnaam registreren

De .creditcard extensie is één van de domeinnamen die nu vrij te registreren is. Een .creditcard domeinnaam registreren is trouwens super makkelijk. Hierboven vraag je de registratie in slechts 2 minuten aan en kan je aan de slag.

Voor de registratie van een .creditcard domeinnaam geldt het ‘first-come, first served’ principe. Heb je interesse om een .creditcard domeinnaam te registreren en hij is vrij, dan wacht je beter niet te lang om deze te vast te leggen. Er is namelijk altijd de kans dat iemand anders exact dezelfde naam op dit moment wil registreren. Registreer daarom vandaag nog jouw .creditcard domeinnamen.

Ben je reeds eigenaar van een .creditcard domeinnaam en wens je deze te verhuizen naar Easyhost? Ook dit is mogelijk, in slechts enkele minuten vraagt je de verhuis van jouw .creditcard domeinextensie aan naar Easyhost. Als specialist in domeinnamen hebben we reeds jarenlang ervaring in het verhuizen van domeinnamen. Jouw domeinnaam blijft altijd online dankzij onze expertise. Het verhuizen van jouw domeinextensie is volledig inbegrepen in de jaarlijkse prijs en dus gratis.

Waar wacht je nog op? Vraag bovenaan jouw .creditcard domeinnaam registratie aan.

Top