1. Home
  2. Knowledge base
  3. Webhosting
  4. PHP memory_limit verhogen

PHP memory_limit verhogen

Wanneer je geconfronteerd wordt met errors zoals “Fatal Error: Allowed Memory Size” of “XXXXX Bytes Exhausted”, dan verhoog je best de geheugenlimiet.

Volg deze stappen in het controlepaneel:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Klik op de knop “Beheer hosting” rechts van jouw domeinnaam waarvoor je een map wil beveiligen.
  2. Kies in het menu links voor “PHP-instellingen” en ga in het tabblad “Algemeen” naar “Process resources”.
  3. Klik op het uitklapmenu om de geheugenlimiet te wijzigen.
  4. Klik op “Instellingen opslaan” om dit te bevestigen.

process resources

Geüpdatet op 25 juni 2020