Wachtwoord beveiligde pagina’s

Gebruik je de nieuwe SiteBuilder (sinds mei 2022)?
Bekijk onze handleiding voor de nieuwste versie

Met pagina’s die beveiligd zijn met een wachtwoord, kan je een wachtwoord toevoegen aan specifieke pagina’s op jouw site die bezoekers moeten invoeren om die pagina te kunnen bekijken. Met een wachtwoord beveiligde pagina’s zijn voordelig wanneer bepaalde informatie is bestemd voor een specifiek publiek; bijvoorbeeld om de toegang tot een downloadpagina te beperken.

Met een wachtwoord beveiligde pagina’s mogen niet worden verward met gebruikerslogins of accountbeheer. Wachtwoord beveiligde pagina’s voegen slechts een individueel wachtwoord toe voor één pagina, niet verschillende wachtwoorden voor verschillende gebruikers.

Opmerkingen:

Verankerde pagina’s kunnen niet met een wachtwoord worden beveiligd. Om een pagina met een wachtwoord te beveiligen, moet je ervoor zorgen dat de pagina niet op een andere pagina wordt verankerd.

Wachtwoord beveiligde pagina’s zijn alleen voor de gebruiker op een premium plan.

Om wachtwoord beveiligde pagina’s aan te maken:

1. Klik in het linkerpaneel op “Pagina’s”.
  2. Klik op het pictogram “instellingen” voor een specifieke pagina.
  3. Klik op “Wachtwoord instellen”. Typ het wachtwoord dat bezoekers moeten intypen om toegang te krijgen tot de pagina. Het wachtwoord kan niet meer dan 100 karakters bevatten, maar kan alle karakters bevatten.
  4. Klik op “Opslaan”. Deze pagina is nu beveiligd met een wachtwoord. Je kan dit wachtwoord te allen tijde verwijderen door op “Wachtwoord verwijderen” te klikken.