Hoe kun je de zoekbalk toevoegen

In deze gids leer je hoe je een product zoekbalk kunt toevoegen aan jouw online winkel. Opgelet: deze feature is enkel beschikbaar voor Pro en Business pakketten. De functie is alleen beschikbaar als de online winkel module is geactiveerd op het project en wordt alleen gebruikt om te zoeken naar producten, dat wil zeggen niet dat deze niet gebruikt wordt voor algemene inhoud van de pagina’s.

1. Klik op het tandwiel in de koptekst.
  2. Selecteer Geavanceerde instellingen.
  3. Kies daarna Navigatieinstellingen.
  4. Vervolgens Product zoekfunctie.
  5. Het pictogram Zoekicoon is selecteerbaar, waardoor je eerst op zoeken moet klikken.
  6. Of Zoekbalk – je kunt gelijk beginnen met typen zoals hieronder
  7. De wijziging moet gepubliceerd worden om publiekelijk getoond te worden.

Het zoekveld heeft ook een fluisteraar en de gebruiker kan de Toon alle resultaten optie selecteren.

Alle resultaten worden op een aparte pagina getoond.