Hoe kan ik Thunderbird zo configureren dat e-mails op de server gewist worden?

Indien je de e-mail client configureert via een IMAP verbinding, dan zullen alle e-mails die in Thunderbird gewist worden, ook op de server gewist worden zodra je Thunderbird afsluit. Wanneer je gebruik maakt van het IMAP-protocol, dan is dit artikel niet voor jou bestemd. Gebruik je POP3, dan kan je het bijhouden op de server beperken.

Zit je mailbox al vol? Verwijder dan eerst overtollige mails via webmail

Volg deze stappen in Thunderbird

1. Klik rechts op het gewenste e-mail adres in de balk links.
  2. Kies “Instellingen”.Klik rechts op e-mailadres >> instellingen
    Accountinstellingen
  3. Klik op “Server Instellingen” in het menu links.Serverinstellingen
  4. Pas de “Berichten op de server laten” optie naar wens aan.Berichten op de server laten
  5. Bevestig met “OK”.
Geüpdatet op 27 april 2021