1. Home
  2. Knowledge base
  3. Website maken met SiteBuilder
  4. Van start met SiteBuilder
  5. Hoe kan ik een contactformulier toevoegen aan SiteBuilder

Hoe kan ik een contactformulier toevoegen aan SiteBuilder

1. Plaats je muis in de sectie zodat de Plus-knop voor het toevoegen van nieuwe inhoud verschijnt.plusknop sectie
  2. Klik op de plus-knop en kies Contactformulier.
    plus contactformulier
  3. Plaats de muis op de plus-knop tussen de velden om een nieuw veld toe te voegen.contactformulier
  4. Kies het type van het gewenst veld.
    veld toevoegen contactformulier
  5. Door te klikken op het veld kan je de tekst en de eigenschappen veranderen, of het veld verwijderen.
    contactformulier veld toevoegen

6. Publiceer de wijzigingen.

Tip: Met SiteBuilder kunnen bezoekers van je website bestanden naar je e-mailadres verzenden via het contactformulier. Dit is beperkt tot 2 MB bij het uploaden van 1 bestand en 7 MB bij het uploaden van meerdere bestanden.

Geüpdatet op 27 september 2022