Overzicht Editor

De interface van de editor heeft drie voorgedefinieerde hoofdsecties: De bovenste navigatiebalk, het linkerpaneel en het inhoudsgedeelte. Elk van deze voorgedefinieerde secties speelt een belangrijke rol om jouw site zo geweldig mogelijk te maken.

Gebruik je de nieuwe SiteBuilder (sinds mei 2022)?
Bekijk onze handleiding voor de nieuwste versie

De Bovenste Navigatieballk

Gebruik de bovenste navigatiebalk om op jouw site te navigeren, zowel door te bewegen tussen verschillende pagina’s als door te bewegen tussen verschillende apparaat-weergaven. Klik op een pagina om deze te bekijken, of klik op een apparaat om te zien hoe jouw huidige pagina er op dat apparaat uitziet.

De navigatiebalk heeft bedieningselementen om eenvoudige handelingen in de editor ongedaan te maken of opnieuw uit te voeren, jouw huidige site op te slaan en jouw site te bekijken of opnieuw te publiceren. De bovenste navigatiebalk heeft ook een indicator voor wanneer wijzigingen in de editor worden opgeslagen.

Het Linkerpaneel

Het linkerpaneel bevat alle widgets en functies. Hier vind je tools om bijna alles op je site te bewerken.

Het linkerpaneel heeft functies om brede, ingrijpende veranderingen aan te brengen op de hele site. Zo kan je bijvoorbeeld het kleurenschema of het ontwerp van de knoppen op het tabblad Ontwerp wijzigen, nieuwe functies en widgets toevoegen met het tabblad Widget, de configuratie van jouw pagina’s op het tabblad Pagina’s wijzigen en administratieve wijzigingen aanbrengen op het tabblad Instellingen (bijvoorbeeld het wijzigen van de URL van de site of het toevoegen van analyses).

Editor Overzicht- linkerpaneel

Inhoudelijk gedeelte

In het inhoudelijk gedeelte kan je een van onze functies verplaatsen of toevoegen, of klikken en bewerken om ze te wijzigen. In het inhoudelijk gedeelte kan je afbeeldingen en tekst wijzigen, knoppen bewerken en verwijderen en meer.

In-Editor Help

Voor hulp over bepaalde functies in de editor, klik op het grijze vraagteken rechtsboven in het scherm om zo de hulp in de editor te openen voor meer informatie over wat de functie kan doen.