Hoe kan ik mijn Basic mailbox configureren in Incredimail?

Om uw e-mail bij Incredimail te configureren, gaat u zo te werk:

1. Uw Incredimail mail client stelt u als volgt in:
    1. Open Incredimail.
    2. Ga naar het ‘Account Setup’ venster.
      1. Gebruikt u Incredimail voor het eerst, klik op ‘@ Uw e-mail account instellen’ aan de linkerkant.
      2. Zoniet klikt u op ‘Hulpmiddelen’ > ‘E-mail accounts’ > ‘Toevoegen’.Hulpmiddelen
        Mailaccounten
    3. Op de eerste pagina van de ‘Account Wizard’ klikt u op ‘Andere’.Account Wizard >> andere
    4. Vul uw account gegevens in:
      1. Vul uw volledig e-mail adres in bijvoorbeeld user1@dierckxen.be
      2. Vul uw wachtwoord in.Account Wizard - account gegevens
      3. Klik op ‘Volgende’.
    5. Op de volgende pagina kiest u tussen het ‘IMAP’ of ‘POP’ protocol, en kopieert u de naam, poort van de inkomende server en van de uitgaande server uit uw controlepaneel. Klik op ‘Volgende’.
      1. POP3:pop3.mailprotect.be(port:110; SSL port: 995)
      2. IMAP:imap.mailprotect.be(port: 143; SSL port: 993)
      3. SMTP:smtp-auth.mailprotect.be(port: 2525; SSL port: 465)

Account Wizard

6. Klik op ‘OK’. Indien Incredimail voorstelt om nog een andere account aan te maken klikt u op ‘Annuleren’.Account Wizard
      Account Wizard