Moederbedrijf Easyhost bundelt krachten met Sentia

Intelligent, het moederbedrijf van Easyhost, heeft groot nieuws. Het bundelt de krachten met het Nederlandse Sentia. Zij zijn de grootste specialist in Nederland in het beheer van schaalbare en bedrijfskritische IT-platformen. Dankzij een sterke synergie tussen beide bedrijven ontstaat een zeer divers dienstenportfolio voor SME’s en Large Enterprises.

Verscherpte focus door complementariteit

Sentia richt zich voornamelijk op de markt van outsourcing en hosting voor Large Enterprises. Intelligent speelt met haar merken ook in dit segment maar bedient ook de SME-markt (Small and Medium-sized Enterprises). Aan beide kanten is veel expertise op het vlak van netwerkbeheer of specifieke software en technologieën zoals Oracle databases en IaaS-platformen.

Het feit dat we zo complementair zijn, biedt een unieke kans om van elkaar te leren en de dienstverlening verder te verbeteren door specialisatie.

Focus op klantenbinding en persoonlijk contact

Zowel Sentia als Intelligent hebben een zeer sterke reputatie verworven op het vlak van persoonlijke klantbenadering. Door de nieuw verworven kennis zal Intelligent met haar merken in de BeNeLux hostingproducten en alle afgeleiden daarvan kunnen aanbieden. Het persoonlijk contact met klanten en het aanbieden van oplossingen op maat, staat daar voorop.

"Waar wij nu sterk in zijn en toekomstig nog meer in willen investeren, is de relatie met onze klanten. Wij geloven in kleine teams om een segment van onze klanten op een zo gepast mogelijke manier te kunnen ondersteunen. Persoonlijk contact en kennis van zaken is daarbij onontbeerlijk", aldus Jonas Dhaenens, CEO van Intelligent

De persoonlijke aanpak is bovendien iets wat in de kernwaarden staat van de nieuw gevormde hostinggroep en wat Intelligent blijft nastreven in de toekomst. Klanttevredenheid wordt de belangrijkste pijler, ook voor Easyhost.

De Intelligent groep telt door het samengaan met Sentia meer dan 300 medewerkers in België en Nederland. De teams blijven verder werken op de verschillende kantoorlocaties van Intelligent in Gent (BE), Brussel (BE), Nieuwegein (NL), Barendrecht (NL) en Amsterdam (NL).

Lees het volledige persbericht

Terug naar overzicht | Nieuwsoverzicht